Klæbu Skolemusikkorps søker ny aspirant- og junior dirigent

Klæbu Skolemusikkorps søker ny aspirant- og junior dirigent, fast stilling.

Vår kjære aspirant- og juniordirigent slutter etter over 25- år og vi søker en ny engasjert dirigent for langsiktig samarbeid.

 

Klæbu Skolemusikkorps er et skolekorps med 60 musikanter lokalisert i Klæbu kommune, 10 minutter i fra Sandmoen/Trondheim. Korpset er delt opp i hovedkorps i tre nivåer:(HK, ca 30 stk), juniorkorps (JK, ca 15 stk) og 15 i aspirantkorps (AK). Korpset spiller i Trøndersk 1. divisjon og har 50- års jubileum i 2017. Alle musikanter har instrumental- undervisning gjennom Kulturskolen i Klæbu. Hele korpset øver torsdager mellom 17.00 – 20.00. AK øver 17.00 – 17.45, JK1 øver kl 18.00 – 18.45, JK2 høst kl 17.00 – 17.45, HK kl 18.00 – 20.00. Ny dirigent vil ha ansvar AK- og JK1 med øvelsene i tidsrommet 17.00 – 19.00. Korpset har en særegenhet med samspill på alle nivå fra start og det er ønskelig at ny dirigent viderefører dette sammen med dirigent for hovedkorpset. Dirigent for HK har det det overordnede musikalske ansvaret.

Korpset er i startfasen med Norsk Musikkorps Forbund sitt utviklingsprogram «Born 2 Play». Programmet ser på organisasjon, drift, struktur, med barne- og ungdoms opplæring i fokus. Ny dirigent vi være med på prosjektet (2-3 år) med mulighet til å påvirke med sine erfaringer og metodikk.

Arbeidsoppgaver

Ansvar for aspirant- og juniorkorps1 i ca 2 år Lede og dirigere korpsøvelser, seminarer og konserter Koordinere med dirigent for hovedkorps og instruktører Utvikle og planlegge årsplaner sammen med styret og Born 2 Play Kommunisere med foreldre om den musikalske utviklingen Bidra i rekrutteringsarbeidet sammen med styret og dirigent for hovedkorpset Videreutvikle rutiner og mål sammen med dirigent for hovedkorpset og styret

Ønskede personlige egenskaper

Trygg flink og med og rundt barn. Evne til å opprette disiplin uten å være autoritær Gode faglige pedagogiske evner Brenner for å gi unge musikanter gleden av å spille sammen Formell musikalsk utdannelse. Erfaring fra aspirantkorps er ønskelig Evne til å formidle og overføre kunnskap og spilleglede til musikantene Engasjere og motivere barn Målrettet, høye ambisjoner på vegne av korpset Behersker eller ha kjennskap til flere instrumenter Er utadvendt og har godt humør

Vi tilbyr

Godt drevet korps og organisert korps med godt korpsmiljø og fin foreldregruppe Korps med lange tradisjoner og priser Lønn etter tariff. Utlønning gjennom Kulturskolen i Klæbu Fast stilling, p.d. 20% etter beregningsgrunnlag/aktivitetsplan Spørsmål om stilling rettes til Robert Haugan på 915 67 915 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknad og CV sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Søknadsfrist 6. juni.

Informasjon fra dirigentene

Klikk her for å lese informasjon fra dirigenetene for kommende arrangement, som reportoar etc.

Vil du være med i korpset?

vil du spille i korpsBenytt vårt skjema på nettsiden eller fyll rekrutteringsfolder og lever til kulturskolen.

grasrot